dilluns, 12 de novembre del 2007

Abraçades Artificials


En el Dominical del diumenge del Periódico de Catalunya he trobat un article, que de saber-ho, m'hagués estalviat (es broma) el Post sobre la Amma. Sembla que es faran samarretes que donaran abraçades a distancia. Això empitjora.
A continuació l'article escaneijat:

ABRAÇADES MOBILS
Es nota una lleugera pressió als braços i al voltant del coll. I el ritme d'un cor aliè. Fins i tot la temperatura de la seva pell. És una abraçada en tota regla. Encara que l'abraçador es trobi a diversos quilòmetres de distància.
CuteCircuit, una companyia amb seu a Londres, s'ha pres al peu de la lletra això d'enviar abraçades pel mòbil. Per a això s'han inventat l'Hug Shirt, una samarreta que incorpora sensors per a abraçar en les distàncies llargues, via Bluetooth i amb programari java. El mecanisme és simple:
a un costat de la línia, algú immortalitza la seva abraçada en el seu Hug Shirt (o el crea directament amb el programa). L'abraçada passa al mòbil, d'allà al telèfon del destinatari, com si fos un SMS, i, finalment, a la Samarreta del qual serà abraçat. Els sensors reinterpreten l'abraçada amb tots els seus detalls (pressió, temps, temperatura).
La samarreta es començarà a comercialitzar a finals d'any o principis de 2008 i costarà entre 210 i 280 euros.
CuteCircuit

Aprofiteu ara que després tot seran només hologrames. Fa pensar.



Va, pensiero, sull'ali dorate;
va, ti posa sui clivi, sui colli,
ove olezzano tepide e molli
l'aure dolci del suolo natal!

Vuela pensamiento, con alas doradas,
pósate en las praderas y en las cimas
donde exhala su suave fragancia
el aire dulce de la tierra natal!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Precioso Nabuco...

Pues espero que te compres una samarreta, y me mandes un abrazo...

La verdad es que sin traductor, pero como funciona cuando quiere...Ya estoy acostumbrada.

Un beso, seguro que esté, aunque sin samarreta, te llega

Anònim ha dit...

Sakki, Si has entendido lo de la samarreta, ya està. Por cierto, que no me convence...casi que prefiero coger la alfonbra màgica y volar a donde estes y abrazarte en persona...es que esto de la samarreta abrazadora, no lo veo...y si te electrocutas , què?

Un abrazo sin camiseta

Maite Fruitós ha dit...

Aixxx quin "yuyu"! i si s'espatlla el mecanisme i et comença a apretar i apretar?... I més amb el nom de l'empresa: CuteCircuit, que sembla "Corto circuito" ;-)

Saps? prefereixo creuar els braços i posar-hi una mica d'imaginació visualitzant a la persona que m'envia l'abraçada i abraçar-me jo mateixa :-)

On anirem a parar, oi? ;-)

Una abraçada a distància

Anònim ha dit...

Si MyT, penso el mateix....prefereixo pensar en algú concret i....enviar-li ...
Una abraçada.