dilluns, 15 d’octubre del 2007

Canvi Climàtic

Primer dia de l'Acció Blocaire
Milers de blocaires reivindiquen avui la importància de preservar el medi ambient
El Blog Action Day (Dia de l'Acció Blocaire) és una iniciativa internacional que aspira a involucrar milers de blocaires de tot el món perquè, als blocs propis, hi parlin d'una mateixa qüestió. Per a aquesta primera vegada els organitzadors proposen als blocaires que escriguin algun apunt parlant de la importància de preservar el medi, des del seu punt de vista i de la seva experiència



Tunick y Greenpeace “despullen” a centenars

de persones al Glaciar de Aletsch als Alps

suïssos per denunciar els impactes del

canvi climàtic.





El canvi climàtic és la gran amenaça mediambiental a què s'enfronta la humanitat. Greenpeace treballa per aconseguir un model energètic sostenible, i aposta per una revolució energètica capaç de reduir les emissions de CO2 per evitar un canvi climàtic perillós i en el qual l'opció nuclear estigui definitivament descartada.
Per a això és fonamental un canvi en la forma de produir i usar l'energia que és la major font d'emissions de CO2. La substitució de formes d'obtenció d'energia brutes per altres de sostenibles necessita la paralització dels nous projectes de centrals tèrmiques pel seu caràcter de fàbriques de canvi climàtic, el tancament progressiu de les centrals nuclears i el suport a la generació d'electricitat amb fonts renovables: eliminant les barreres que existeixen per al seu creixement a gran escala i explicant amb el paper que els ciutadans poden jugar per transformar el sistema energètic.
GREENPEACE





3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es bueno concienciarse del problema, y poner cada uno todo lo que esté de su parte.

Algo se conseguirá...

Un beso, Tarek

Anònim ha dit...

Encara falta molt per que tothom sigui conscient de que hi ha que preservar el medi ambient..per això es de agraïr la labor de tots els pioners en aquest tema i la de totes aquelles persones que ajuden a escampar pel mon aquestes idees..

i si tots féssim el acte de posar el nostre gra de sorra com acabes de fer tu, arribaríem més ràpid en aconseguir aquesta meta.

Kamal ha dit...

No tinc res mes a dir del que ja heu dit vosaltres dues, Sak i Susa
Només som grans de sorra, però som molts. El món es nostre i no d'ells.

Molts petons